Wél behoudt u dan ook op elk ogenblik gekomen een helder totaalbeeld op de kostenramingen. Daarbij werken we steeds bijzonder gedetailleerd en vervaardigen we een overduidelijk onderscheid tussen hetgeen nodig is en wat optioneel mag.

De villa PALMA betreffende hoofdhaar eigentijdse geometrische en strakke architectuur zal in iedere omgeving horen Aantal kamers

Wij benutten alleen verkoopovereenkomsten die voldoen aan de Wet Breyne. Dat is de woningbouwwet aangaande 9 juli 1971. Die heeft een bouwheer betreffende ons woonhuis en de koper betreffende ons te bouwen appartement (aanneming sleutel op een deur, doch tevens verkoop op idee) een uitgebreide protectie.

Profiteer van de lockdown om na te denken over je andere woonhuis. Een lockdown bezit ook niet louter nadelen: we beschikken verder aan enorm hetgeen vrije tijd, die wij in gewone omstandigheden niet zouden hebben.

Eén aanspreekpunt: de bouwfirma coördineert alles en er is slechts één aanspreekpunt voor een specifiek bouwproject. Een bouwer moet niet alleen op speurtocht tot meerdere aannemers en moet verder ook niet onvergelijkbaar betreffende hen overbrengen.

Het zelfklevende magnetische aanraking dien zo worden geplaatst het het aanraking zijdelings betreffende dit Loxone deur- en raamcontact Air, aan de groene markering, tot stand wordt gebracht.

Goedkoop: Je kunt rekenen op ons volledige afwerking, incluis de inrichting betreffende een badkamer en een keuken, de aanleg betreffende een oprit, het grasperk en ingeval gewenst zelfs de afsluiting. Maanden na een verkoop gaat dit project uiteraard nauwelijks werf verdere bestaan.

We bezitten aan een breedvoerig pakket basisplannen betreffende waaruit we mogen vertrekken om de droomhuis te ontwerpen. De regelen bestaan compleet aanpasbaar volgens een door u bestelde grootte, smaak én budget.

Aangaande ruwbouw tot volledige afwerking: we voeren allemaal uit zoals wij dit op voorhand betreffende u dan ook beschikken over besproken. We werken uw woonhuis af tot u dan ook volkomen gelukkig bent.

Hebt u tijdens het bouwproject vragen of bemerkingen vervolgens mag u almaar voor het terug: wij zijn uw centrale aanspreekpunt tijdens een hele rit.

Ingeval Loxone Flagship Partner fungeert u onmiddellijk wanneer dusdanig herkend te worden op uw persoonlijk homepage. Daarom is dit cruciaal dat stellingbouw   de eigen homepage geschapen is met de huidige corporate identity over Loxone.

Beseft jouw nog niet absoluut daar waar je heen wilt? Misschien ligt jouw voorkeur bij een nieuwbouwwoning. Ofwel heb je zin teneinde een uitdaging met te gaan? Dan kan jouw ook alsnog zelf construeren ofwel renoveren!

Kies welk slot u dan ook nodig heeft, voor een binnendeur bestaan daar speciale binnendeursloten en voor buitendeuren de zwaardere buitendeursloten. Scala bezit ons uitgebreid assortiment sloten.

Dewaele bouwt jouw houtskeletwoning iedere keer compleet op maat! Maar een mate betreffende afwerking kies je compleet alleen. Daar zijn 3 veelvoorkomende bouwformules daar waar je uit kan kiezen: